torstai 25. joulukuuta 2014

Jouluja, jouluja kaikkialla

Hyviä sellaisia, teillekkin. Kadun tosi paljon etten mennyt kauppaan ennen yhdeksää vaikka olin niin menossa, koska nyt miulla on semmonen tissuttelumoodi. Oon yksin kotona tai siis kisun kanssa kaksin ja siivosin koko asunnon lattiasta kattoon. Kävin kolmessa eri paikassa sukkuloimassa ja söin ihan liikaa (niinkuin eilenkin), mut ehkä tämä kuinyhdeksännelläkuullaraskaana -vuori, jota myös mahaksi kutsutaan, tästä ens jouluun mennessä laskeutuu. Miä taidan mennä syömään vähän lisää.. nomsnoms porsaita äidin oomme kaikki jepajee...
Elsi meidän pikku prinsessa osas posee
Vanhoja venäläisiä joulukoristeita ah
Miä en tiedä miksi, mut miun oli _pakko_ saada tämä tädiltä itelleni

"mut opetettii elää koodin mukaa nii et kaikest joutuu vastuuseen jos turhaan jotain lupailtiin
mä en haluu pahaa kellekkään vaan elää maailmaani kourallinen ihmisii ympäril on mun taivaani
mä nään näitä asioita mitä kukaan ei oo nähnytkään
mä oon, missä kukaan muu ei oo ikinä käynytkään tänään todellisuus on vaan liian masentavaa

mä jään tähän maailmaan koska tääl on kaikki parempaa"

perjantai 19. joulukuuta 2014

Ne on harmaat niinku sun elämä

 Onpahan vähän ristiriitainen olo. Oon ihan loistotuulella kun loma alkoi tänään, mut jotain puuttuu. Vanhan "ystävät" laittaa viestiä, et nyt olis sitä ja tätä tarjolla. Tekis mieli vastata, et pitäkää vittu hyvänänne ne paskat ja tappakaa ittenne. Mut enpä kehtaa. Plus en halua vastata mitään. En halua pitää yhteyttä, en kertoa että ei kiinnosta. Voi näitä kummituksia. Missä kaikki normaalit ihmiset ja normaali tekeminen. Ehkä pitäis antautuu positiiviselle fiilikselle välittämättä mitä muut puhuu. Antaa palaa vaan.

Meille on muuten tullut kittycat!! Se on niinku tän vuoden positiivisin event. Siis sen lisäks, että on tuo mieheke olemassa. Nyt on vaavikin. Oon niin "tuituitui ihihii söpösöpö" Onpahan jotain muutakin sisältöö elämäs nyt. Saan huolehtia toisesta pienestä olennosta itseni lisäksi.

Lisäks etsin omaa asuntoa. Yksiötä, jota ei tunnu ilmaantuvan. Sen pitää kyllä olla semmonen "instant love" -kämppä et muutan, koska oon tarpeeks usein asunu semmoisin puoliks kivois rähjis, joita oon kuitenkin vihannu. Pitänee jatkaa tätä vuoristorataa ja kahtoo mihin tää vie. Onneks on Elsi Kissi Sissi ja mies ja loma.
Moi miä oon Elsi
MItä sä teet ku kuuluu tommonen räps -ääni?

lauantai 6. joulukuuta 2014

Jos vaikka tekis hyvää saada välillä turpaan

Hyvää joulukuun kuudetta, miä huudatan Sirpaa yksin kotona. Ja juon olutta. Kohta ajattelin tupakoida ja ehkä laittaa leffan pyörii samalla kun syön piparitaikinaa. Se on nyt toka puolen kilon paketti minkä ostin aikeissa tehdä ihan oikeita pipareita. Hehhehee.. Mikä herkkuhimo? En halua ajatella, et oon syöny kilon raakaa piparitaikinaa yök. Pitäisköhän puhua pipareista koko loppupäivä, miula ei nimittäin oo yhtään tylsää. Tuskin on naapureillakaa tän miun musiikkimaun ansiosta. Tän miun tylsyyden multihuipentuma oli kyllä hetki kun tajusin puhuvani ÄITINI kanssa FACEBOOKISSA ja odottaen aina reilu 5 minuuttia, että hän vastaa. Ei luoja....  I'm doomed.
"Mun jälkeen ei nimetä kaupunkei tai katuja
Mut äidit tulee kertoo susta varottavii satuja
Sun jälkeen nimetään tauti
Jokin vakava, mihin kuolee suu auki"
Meillä oli viime viikonloppuna ystävän synttärit ja kaikkea hässäkkää, oli kivaa ja vihdoin ja viimein pippalois oli muitakii tyttöi ku miä. Ja vielpä kivoi semmosii, hurrjaa!

Girls at the party yayy!
I'm gonna drinks some alcohol tonight!

Käyttäytyy kuin omistais koko lafkan (niinhän miä omistinki, HEHE)
Sain muuten kunnolla avaristakin tuona iltana. Tosin ehkä itse saatoin olla liian "nainen" tilanteessa. Mut näytänkö muka huoralta, jolle voi tulla tuosta noin vaan ehdottaa maksullista yötä. Pikkasen ehkä kilahti liikaa sen ählämin puheet, mut minä loukkaannuin
Oli ihanaa kuvata ihmisiä, jotka ei halunnut kuviin ja sain ne silti virnistää tai hymyilee. Joo ja saatoin olla humalassa hyvin painostava.. "Nyt vittu hymyile saatana tai tulee turpa." Eehhhehee... Noeinytsentää.

Meidän pepsodenthymypoika ei halunnu näyttää hampaita..
"Laita se pois"