maanantai 27. elokuuta 2012

Dints dints dints

BUJAKAZAA !!! YEAAAH !!!
Miun fiilikset ku miun kiskis kävi ekaa kertaa kahteen kuukauteen omassa hiekkalaatikossa kakalla.

Miä päätin, että elän yli varojeni. Kamalat velat, joita miä vaan vähättelen ja silti jatkan vaan kaiken ostamista ja tilaamista. Vähän niinkuin vahingossa ostin laukun ja kengät tänään. Ja uuden puhelimen uudella liittymällä... ja meinasin myös ostaa järkkärin ja jotain kivaa pientä vaatetta syksylle, mut rahat loppu kesken. Tää datailu on miulle hyvin vaarallista vapaa-ajan vietettä näköjään. Ja silti minuu naurattaa ku on vaa nii hyvä fiilis. On vissii lääkitys kohillaa tällä tytöllä tänää.

Oon kylläkin tänään juonut teetä erityisen paljon... Vihreää semmosta. Ja kahvia. Ja kamomillaa. On kyllä tosi kummallinen olo, ihan hullunkurinen. Jos tää olo jatkuu niin miun kyllä pitää mennä tarkistuttaa polla jossain, kun täähä on ihan luonnotonta. Just kun miun pitäis kärsiä ja voivotella ja stressata ihan kaikesta ja elämästä ja rahasta ja kissasta ja koulusta ja ihmissuhteista ja ulkonäöstä ja köyhyydestä ja nälästä ja terveellisistä elämän tavoista ja syksystä ja laskuista ja seksistä ja unensaannista ja sukulaisista ja autosta ja... ja... ööh. Semmone pien reikä tuli miun päähä ja nuo puhalti ittensä ulos.

Tiedättekö sen kun, kello irvailee ja raksuttaa koko ajan kovempaa? Kun miettii meniskö sitä myöhäisen illan tupakalle vielä katselee ku kaupunki sammuu. Tai jos keittäis vielä yksikaksikolme kuppia teetä. Ja on liian pimeetä mennä nukkumaan. Sitten tulee aamu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti