maanantai 10. maaliskuuta 2014

Kasvukipuja

Olin mökillä Nilsiässä viikonlopun. Oli kylmä. Ja kivaa. Ja saatiin kaloja. Syötiin ne. Ja juotiin vähän viinaa. Nukuin ylihyvin siel plus rakastuin saunaan uudelleen, mmm <3 Tulipa ajettuu jäällä ekaa kertaa tänä talvena/keväänä/vuonna ja pilkittyy, paistettuu nuotiolla kaikkee ja käytyä keski-suomessa. Hurrjaa.

Haikailen ulkomaille. Asiaa ei yhtään auta, et äiti lähtee miehensä kanssa Barcelonaan viikon päästä. Pääsempä siis talo- ja koiravahdiks siks aikaa.. Täyden jääkaapin, saunan ja muun mukavan ääreen. Ja onhan se ihanaa viettää Ninni-rouvan kanssa laatuaikaa sekä käydä huudeilla lenkillä. Kotona on ihan nice.
Huomenna vois olla aika hyvä päivä, jos tulis soskun tuet. Palkkapäivää odotellessa... Toivotaan parasta ja pelätään pahinta, eiks nii? Olis vähän kaikkee ostettavaa ja turhan paljon maksuja. Voisin tehdä ennätyksen ja laittaa kaiken palamaa kerralla. Sit saa taas itkee loppukuun, jee.
Meidän rakas vanha Ninni-rouva oli ihmeissää kun tulikin lunta eikä kesä



Kuolleiden puu


Menninkäinen metsässä

Luusniemellä lenkillä

Ainiin joo, meidän pikku viheriät on alkanu kasvaa hurjasti btw. Tulee sitä kasvista, nomnom. Tosin on pitäny alkaa tarkkailla painoo ku se nykyään pääsee nousee vähän liian vapaasti... Eheh..heh.. Öääh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti