sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Onks se dietillä vai dieetillä?

"Elämä on pelätty sukupuolitauti, jota esiintyy kaikkialla Maapallolla monella vastasyntyneellä. Useimmat ihmiset sairastavat elämää - tietämättään. Elämä on ainoa sukupuoliteitse tarttuva sairaus, joka on 100-prosenttisesti tappava. Yksinkään elämän saanut ihminen ei ole toistaiseksi selvinnyt taudista hengissä. Mikäli sinulla ei vielä ole elämää, sen voinee ladata eräältä internet-sivustolta. Elämän voit ostaa myös hyvin varustellusta tavaratalosta."

 

Miksi minä luen hikipedian artikkeleita vaikka väsyttää ja pitää herätä seitsemän tunnin päästä? Olen pohjimmiltani aivan tyhmä olento. Ja kahvi ei muuten auta tähän rentoutumiseen ja kehon rauhoittumiseen jotta pääsisi nukkumaan. Eikä varmaan kissankuselta haiseva kotikaan... No ei täällä oikeesti haise, eihän...?

Aattelin tässä joko tänään tai huomenna tai ylihuomenna tai loppuviikosta laittaa kuvia koulutöistä ja kissoista. Koska minulla ei ole muuta elämää. Kissa sitä tätä ja tuota ja se toinen kissa meni sinne ja tuonneja sit HAHAHAHAHAA.... haa... Ei miulla kyllä sitä kouluelämääkään oikeastaan ole, vieläkään, vaikka vähän suunnittelin syksyllä semmoisen aloittaa (notetoself: nyt on syksy). Mut hyvin suunniteltu on puoliksi jo tehty! Tekisi mieli suunnitella pari vuotta lisää.


"Kateus on mielentila, joka merkitsee yleensä toisen paremmuuden, menestyksen tai muun sellaisen aiheuttamaa vihan, alemmuuden, mitättömyyden, huonommuuden, kykenemättömyyden, syyllisyyden tai harminsekaisen pahansuopeuden tunnetta. Nykysuomen sanakirjan mukaan kateus liittyy ihmiseen, joka ei suo toiselle hyvää ja haluaa itselleen hyvän, joka toisella on.

TUOTA olen tuntenut ja yrittänyt nitistää itsestäni jo pitkään. Miten onnellinen oliskaan, jos vois iloita toisen ilosta? Mitä järkeä on murjottaa kun toinen saa kaiken minkä on halunnut tai edes osan siitä? Sehän on vaan hyvä! Sillon tietää, että itselläkin on ehkä mahdollisuus joskus saada itselleen kaikki toivomansa. Tai edes hippunen. Ei ihme, että kateus on yksi kuoleman synneistä... Tässähän menee oma elämä hukkaan, kun toisten onnea kadehtii.

Nyt miula on niin kova nälkä, et haen ruokaa ja katson sit saanko täällä aikaan mitään järkevämpää ku tämmöne aivopieru mikä tästä nyt tuli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti