torstai 18. lokakuuta 2012

Kahvia, töitä, kahvia, tupakkaa, kahvia, naurua ja töitä.


Lupailin niitä kouluhommien kuvia ja semmosta, muistaakseni. Valitettavasti n. 99% miun koko elämäni kuvista on kadonnut, joten.... Kuvia = kaksi kuvaa. Ikäänkuin jotakuta kiinnostaisi, mut miulla ei oo nyt mitään kivempaakaan tekemistä ku vammattaa sohvalla ja naputella näppäimiä.
Miulla oli kasa tarpeettomia vanhoja kolikoita ties miltä ajalta ja mistä maasta ja halusin niitä jotenkin esille, joten aloitin kehittelemisen...


Niin tuota, tämmöstä oon väkerrelly koulussa (kun sinne olen onnistunut sijoittamaan itseni) tänä syksynä. Nyt tosin oon ollu pajan puolella vähän enemmän, kun paria lamppua kehittelen ja spraymaalia imppailemassa käyn. Heh heh. Joo... Miun pitää harjoitella tätä kuvataltiointia vielä kun a) en osaa ottaa ennen-jälkeen kuvia b) otan ne kuvat mitä muistan niin ihan ihme kuvakulmista ja c) miulla on essentiaalinen vapina. Diddidii sit tein myös tämän massatuotannoksi tulleen: Lusikkasormuksen. Tosin tilaustyönä.

Haarukasta on rannekoru, vanhoja koruja on korjattu tai hopeoitu tai muuten uudistettu... Ja sitten yks ihana pöllösormus meni vähän piloille, kun sitä piti kuumentaa ja se olikin jotain halpismateriaaliakin halvempaa... Se sitten suli..

Ei millään malttais mennä nukkumaan, kun on juonu liikaa kahvia, lääkkeet ottamatta ja tupakoituttaa ja on energiaa, mut samalla väsyttää. Huominen vielä arkea, mut klo 14.00 aloitan SYYSLOMAN jeee en ees tajunnu maanantaina, että meillä on semmonenkin. Ens viikolla saan siis rauhassa opetella käyttämään kirkasvalolamppuani! Kyllä miusta vielä aamuvirkku saadaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti