keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Menneisyyteni viiltää, mut samalla hohtavan hopeisilla reunoilla menneisyyteni kiiltää


Aamu alkoi, miä en ehtiny mukaan

 On tää aika hullua tämä elämä. Sana hullu nyt muutenkin mielessä koko ajan, kun ei meinaa kestää elämää selvinpäin, mutta sekaisin olemalla se ei ole edes elämää. Lisäks kuuntelen Jujun uusinta levyä repeatilla... Minkäs sille voi, et se on niin hyvä. Ahdistaa, mut onneks siihen on lääkkeitä nykyisin. Ihan määrättynä vieläpä. Ja huominen jännittää huonolla ja hyvällä tavalla: Sain iskältä töitä. Rakennustyömaalta. Hahah, jos miusta nyt mitään apua siel edes on. Mut uusavuttomuudestani mainitessani iskä sanoi, että sielä on mm. keittiön purkua eli "kai siä nyt paikkoja hajottaa osaat?" lisäksi onpahan tekemistä nyt pariks päivää ja siitä vieläpä saa rahaa. Kiitti iskä <3





 Sitten semmoinen asia, että tää tyttö on taas lähtenyt kokeilemaan josko tuosta mielenterveyspoliklinikasta olis tän toisen klinikan ohella apua. Klinikka sielä klinikka täällä äh, mut eipä voi valittaa ellei edes yritä. Sain sieltä lähetteen ravintoterapeutille, josta toivottavasti olisi apua syömisen kanssa. Ei ole koskaan tullut moisella käytyä niin aattelin kokeilla. Tulee vaan mieleen "tätä et saa syödä, tätä saat. Tämä on terveellistä, tämä ei" -hoennat, jotka jo jokainen varmaan tietää. Nooh, katsotaan.


Olin viime viikonlopun yksin kotona ja ilman lääkkeitäni. Panikoin perjantaina ihan tosissani kun tajusin, että jään  y k s i n  ensimmäistä kertaa... öö... no aikoihin. Onneksi illaksi oli tekemistä ja hyvä ystävä tuli paikalle hädän hetkellä, piti seuraa sekä kuunteli kyselemättä typeriä koko ajan, koska tiesi tilanteen. Lauantaina olo olikin jo parempi ja popitin nupit kaakossa innoissani siivoillen koko päivän. Eli kyllä näköjään osaan olla itekseni vaikka toinen olisikin jossain maailmaa mullistavilla festareilla, kunhan en mieti sitä asiaa siltä kannalta. Ei pidä ajatella "olen yksin, vietän tylsän viikonlopun kotona ja en näe ketään, ahdistaa ja masentaa, paniikki iskee" koska silloin siitä viikonlopusta tosiaankin tulee semmoinen. Tai ainakin omalla kohdalla noin meinasi käydä ja osittain kävikin. Kaikenkaikkiaan viikonloppu oli loistava siltikin, tekemällä oppii jnejneplapla.
Taivaallinen juoma

Tässä yks miun perjantaipäivän piriste Mr. Remu

Onneks kesä on vasta aluillaan ja maailma avoinna. Tää on nyt tämmöstä katselua mitä tässä tulee saatua aikaan ja keksittyä. Mistä lyödään vetoa, et kesän lopulla kirjotan "mihin se kesä meni??" haha. Mut tää on hyvä päivä. Hemppa kiittää, kumartaa ja toivottaa hyvää keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti